Aday Öğrenci Bilgilendirme Sayfası

.

12.06.2020 262

Öğrencilerimizin zihninde insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa sahip çıkan bir Din Öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmaktır.        Amacımız; Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkilaplarını benimseyen Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına ve Demokrasinin İlkelerine bağlı, başkalarının haklarına saygılı, sorumluluk yüklenebilen, sosyal, kültürel, eğitsel, bilimsel, sportif ve sanatsal etkinliklerle, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen ve problemlere çözüm üretebilen bireyler yetiştirmektir.